Over ons

Over ons
Al meer dan 30 jaar staat Slagerij Kaddour bekend als dé plek waar u in Amsterdam en omstreken kunt genieten van puur en eerlijk en kwalitatief vlees tegen een betaalbare prijs. Ons succesvolle recept bestaat uit de perfecte combinatie van familiereceptuur, smakelijkheid en ongeëvenaarde kwaliteit.

Ons assortiment bestaat niet alleen uit runderen en lammeren van eigen bodem, maar ook uit vlees afkomstig uit diverse andere delen van de wereld. Wij streven altijd naar het beste vlees voor onze klanten. Zo halen we ons rundvlees en lamsvlees ook uit Zuid-Amerika, Nieuw-Zeeland, Australië en Canada. Deze vleessoorten worden met dezelfde zorg en toewijding geselecteerd en voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen.

Bij Slagerij Kaddour worden al onze producten ambachtelijk bereid. Onze vleeswaren en worsten worden nog steeds met liefde en vakmanschap in onze eigen productielocatie in Weesp gemaakt, en dat proeft u!

Vooral onze zelfgemaakte grillworst en gehaktballen zijn absolute favorieten die absoluut het proberen waard zijn. Daarnaast kruiden en marineren we al het panklare verse vlees, zoals hamburgers en worsten, zelf.

Wij maken hierbij geen gebruik van kunstmatige geur- en kleurstoffen, zodat we ook rekening kunnen houden met allergieën.

Bij Slagerij Kaddour proeft en ziet u echt vlees, iets wat in onze huidige tijd een unicum is! We zijn er trots op dat we niet alleen in Amsterdam en omstreken bekendheid genieten, maar ook in de rest van Nederland.

We heten u van harte welkom in onze winkel, waar traditie, kwaliteit en smaak samenkomen.

Ons Team

Ahmed

Ahmed
De baas boven baas. Ontmoet Ahmed Sr., een ware expert en een gepassioneerde liefhebber van vlees. Hoewel hij al een aantal jaren met pensioen is, zet hij nog steeds iedere dag de puntjes op de i. Met het oog van een meester houdt hij toezicht op het productieproces van onze vleesspecialiteiten en de presentatie in de winkel en toonbank.

Ahmed Sr. was een pionier in Nederland op het gebied van halal vleeswaren. Het begon allemaal met zijn wens om zijn kinderen een “halal” plakje worst van de slager te gunnen. Dit heeft geleid tot een uitgebreid assortiment vleeswaren, speciaal voor op de boterham in de broodtrommeltjes van schoolgaande kinderen.

Daarnaast heeft Ahmed Sr. door zijn persoonlijke geschiedenis en reizen naar Nederland via Algerije, Spanje en Frankrijk een schat aan recepten, smaken en praktijkervaring als slager verworven. Al snel werd hij een van de gewaardeerde slagers bij de Keurmeesters in Amsterdam. Met een beetje geluk treft u hem nog steeds in de zaak.

Aarzel niet om Ahmed Sr. te vragen naar zijn favoriete stukje vlees. Hij deelt graag zijn passie en expertise met u. Zijn jarenlange ervaring als slager en zijn rijke culinaire achtergrond maken hem een waardevolle bron van kennis. 

Rachid

Rachid
Mijn naam is Rachid en ik vervul de rol van algemeen directeur bij Kaddour Puur & Eerlijk Vlees BV. Als geboren en getogen boven de slagerij, heb ik een nauwe band met deze familieonderneming. Mijn vader, Ahmed Kaddour, is de oprichter van Kaddour in Amsterdam Noord. Van kinds af aan liep ik via de winkel naar ons huis boven de zaak. Op die manier ben ik betrokken geraakt bij alle facetten van de slagerij.

Binnen ons bedrijf houd ik me bezig met verschillende belangrijke aspecten, waaronder personeelsbeleid, administratie en inkoop en verkoop van onze producten. Bij het inkopen van ons assortiment leg ik de focus op Hollands vlees, afkomstig van boerderijen waar ik persoonlijk de garantie van heb gekregen dat de dieren met respect worden behandeld.

Ethiek speelt een belangrijke rol in mijn werk. Ik hecht veel waarde aan natuurlijke voeding en dierenwelzijn. Naast het Hollands vlees ben ik trots op onze exclusieve lijn van Zuid-Amerikaans, Nieuw Zeelands en Australisch vlees, afkomstig van Hereford- en Black Angus-runderen.  Onze klanten zijn erg enthousiast over deze producten. Dit scharrelvlees is precies zoals scharrelvlees hoort te zijn en biedt een unieke smaakbeleving.

Bij Kaddour Puur en Eerlijk Vlees gaan we verder dan alleen het leveren van hoogwaardige producten. We streven ernaar om een band met onze klanten op te bouwen en ze een unieke en heerlijke vleeservaring. aan te bieden Graag heten we u welkom in één van onze winkels, waar de traditie en vakmanschap samenkomen.

Moussa

Moussa
Mijn naam is Moussa en ik ben de bedrijfsleider en slager bij Kaddour op IJburg. Met trots leid ik ons team en sta ik persoonlijk garant voor de kwaliteit van ons vlees.

Als ervaren kok en slager weet ik als geen ander hoe belangrijk smaak en eerlijkheid zijn in de keuken. Ik ben altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over onze producten. Of het nu gaat om de beste snitten voor een specifiek gerecht of om tips voor de perfecte bereiding, ik help u graag verder.

Ik ben gepassioneerd over ons assortiment en deel graag mijn kennis om ervoor te zorgen dat u de beste eetervaring heeft. Met oog voor ambachtelijkheid en versheid zorgen we ervoor dat u kunt genieten van puur en eerlijk vlees op uw bord.

Kom langs op onze vestiging op IJburg of op onze andere locaties en ervaar zelf de kwaliteit en het vakmanschap waar we bekend om staan.  

Yahia

Yahia
Maak kennis met Yahia, een ervaren vakslager met meer dan 25 jaar ervaring in onze slagerij. Yahia is een ware meester in zijn vak en heeft een diepgaande kennis van vlees. Met kalmte en grote precisie snijdt hij de mooiste stukken vlees "dwars op de draad", en maakt ze verkoopklaar.

Yahia staat altijd klaar om u te adviseren over het vlees en de bereidingswijze. Of u nu wilt weten welk stuk vlees het meest geschikt is voor een specifiek gerecht, of tips nodig heeft over hoe u het vlees het beste kunt bereiden, Yahia deelt graag zijn expertise met u.

Of u nu op zoek bent naar een sappige biefstuk, mals lamsvlees of smaakvolle kipfilet, Yahia helpt u graag bij het maken van de beste keuze. Met zijn jarenlange ervaring en passie voor het vak, kunt u vertrouwen op zijn advies en expertise.

Heeft u speciale verzoeken of vragen? Yahia en ons team staan altijd voor u klaar om u te helpen. Wij streven naar een uitstekende service en doen er alles aan om aan uw verwachtingen te voldoen.

Laat u inspireren door de heerlijke geuren en smaken van ons vlees en geniet van een unieke culinaire ervaring. 

Essam

Essam
Maak kennis met Essam, een ware slager in hart en nieren. Met zijn jarenlange ervaring als productiemedewerker is hij de ruggengraat van onze zaak.

Als één van de bedrijfsleiders en slagers bij ons filiaal in Osdorp, zorgt Essam ervoor dat de kwaliteit van onze vleeswaren altijd op het hoogste niveau blijft.

Zijn toewijding en vakmanschap zorgen ervoor dat u kunt genieten van de beste vleesproducten. Essam en ons team staan altijd klaar om u te adviseren en te helpen bij uw keuze.

Of het nu gaat om een specifiek gerecht waarvoor u vlees nodig heeft of om inspiratie voor een heerlijke maaltijd, Essam deelt graag zijn kennis en passie met u. 

Graag tot ziens bij Slagerij Kaddour in Osdorp

Selma

Selma
Ik ben Selma en werk bij de vestiging van Kaddour in Amsterdam IJ-burg als verkoopmedewerkster. Het leukste aan mijn werk bij Kaddour vind ik het contact met de klanten. Het geeft mij een fijn gevoel als onze klanten met een glimlach de winkel verlaten. 

Nadia

Nadia
Mijn naam is Nadia en ik werk al een aantal jaren part time als verkoopmedewerkster bij de vestiging Amsterdam Noord. Ik ben de kleindochter van de oprichter van de slagerij Ahmed Kaddour.

Lekker eten is een van mijn grote passies, daarom vind ik het ook zo leuk om bij slagerij Kaddour te werken. Graag adviseer ik u over onze vleesproducten en de bereidingen daarvan.