Over ons

Over ons
Het motto van Slagerij Kaddour is puur & eerlijk vlees verkopen voor een betaalbare prijs. Door de uitstekende kwaliteit van onze producten en de herkomst van ons vlees is Slagerij Kaddour al 30 jaar een bekend fenomeen in Amsterdam en omstreken. Ons recept voor succes:  
De familiereceptuur, de smakelijkheid, en kwaliteit. 

Het vlees van Slagerij Kaddour is afkomstig van kleine particuliere boerderijen, er is dus geen sprake van bio-industrie! Wij zijn altijd op zoek naar het beste vlees. Zoals rundvlees afkomstig van runderen die worden geselecteerd uit Belgische Blauwe Runderen en verbeterd rood- en zwartbont. Zij worden gemest in het Groene Hart van Nederland. Daarnaast lopen de runderen met goed weer in de uitgestrekte sappigste weilanden en landerijen van het oer-Hollandse gebied.

De producten van Slagerij Kaddour worden ambachtelijk bereid. Zo maken wij nog steeds al onze vleeswaren en worsten zelf, in eigen worstenmakerij, en dit proeft u! De zelfgemaakte grillworst en gehaktballen zijn echte toppers die zeker het proberen waard zijn. Bovendien kruiden en marineren we al het panklare verse vlees, evenals bijvoorbeeld de hamburgers en de worsten, zélf. Wij maken hierbij geen gebruik van kunstmatige geur en/of kleurstoffen. Hierdoor kunnen wij ook met allergieën rekening houden.

Bij Slagerij Kaddour proeft en ziet u echt vlees, iets wat in onze huidige tijd een unicum is!
 

Ons Team

Ahmed

Ahmed
De baas boven baas. Een expert en een grote liefhebber van vlees. Ahmed Sr. is al een aantal jaren met pensioen maar zet nog steeds iedere dag de puntjes op i.  Met het oog van de meester kijkt hij nog mee over de schouders van de slagers. Zowel achter de schermen bij het productie proces van de vleesspecialiteiten als bij de presentatie in de winkel en toonbank.

Ahmed Sr. was een van de eerste in Nederland die halal vleeswaren heeft ontwikkeld. Om te beginnen voor zijn kinderen die hij ook een plakje worst van de slager gunde. Dat heeft geresulteerd in een groot assortiment vleeswaren voor op de boterham in de broodtrommeltjes van de schoolgaande kinderen.

Bovendien heeft hij door zijn persoonlijke geschiedenis en reis naar Nederland, via Algerije, Spanje, Frankrijk een rijkdom aan recepten, smaken en praktijkervaring als slager verworven. Al gauw was hij een van de slagers van de Keurmeesters in Amsterdam. Met een beetje geluk treft u hem in de zaak.
Vraag hem eens naar zijn meest favoriete stukje vlees.

Rachid

Rachid
Mijn naam is Rachid, ik ben de algemeen directeur van Kaddour puur & eerlijk vlees bv, geboren en getogen boven de Slagerij. Ahmed Kaddour, de oprichter van de vestiging in Amsterdam Noord, is mijn vader. In mijn jeugd liep ik altijd via de winkel naar ons huis boven de zaak. Op deze manier ben ik betrokken geraakt bij de handel en wandel van de slagerijen. 

Ik houd me bezig met het personeelsbeleid, de administratie en de inkoop en verkoop van onze producten. Het assortiment wat ik inkoop bestaat uit Hollands vlees van boerderijen waarvan ik de persoonlijke garantie heb gekregen dat er met respect met de dieren wordt omgegaan.

Aan de ethische aspecten, zoals natuurlijke voeding en de nodige aandacht voor dierenwelzijn, hecht ik veel waarde. Naast het Hollandse vlees ben ik trots op onze exclusieve lijn Zuid Amerikaans en Australisch vlees van Hereford en Black Angus runderen. Onze klanten zijn er erg over te spreken zijn. Dit is scharrelvlees zoals scharrelvlees moet zijn. Het is echt een totaal andere smaakbeleving.

Moussa

Moussa
Mijn naam is Moussa, ik werk nu al een aantal jaren op de vestiging IJ-burg. Voordat ik bij Kaddour aan de slag ging, was ik kok. Zoals wel te lezen is, is lekker eten echt mijn passie. Ik kan u dus ook adviseren over allerlei gerechten en bereidingswijzen.

Schroom niet om met uw vragen bij mij aan te kloppen, ik help u graag!

Yahia

Yahia
Yahia is ruim 25 jaar werkzaam in onze slagerij in Amsterdam-Noord. Een echte vakslager met ontzettend veel verstand van vlees. Een meester in zijn vak.

Met kalmte en grote precisie snijdt hij de mooiste stukken vlees, "dwars op de draad" zoals dat heet, en maakt het verkoopklaar. Yahia staat altijd klaar om u advies te geven over bijvoorbeeld de bereidingswijze. 

Essam

Essam
Essam is met recht een slager van vlees en bloed. Hij werkt al geruime tijd bij slagerij Kaddour als productiemedewerker. De ruggengraat van de zaak en onze merguezspecialist: "Ik houd me vooral bezig met het maken van de vleeswaren en worsten, zoals onze merguez.

Bij mij is het geheim van de heerlijke merguezworstjes en overige vleeswaren in goede handen, deze zal ik nooit verklappen!"

Selma

Selma
Ik ben Selma en werk bij de vestiging van Kaddour in Amsterdam IJ-burg als verkoopmedewerkster. Het leukste aan mijn werk bij Kaddour vind ik het contact met de klanten. Het geeft mij een fijn gevoel als onze klanten met een glimlach de winkel verlaten. 

Nadia

Nadia
Mijn naam is Nadia en ik werk al een aantal jaren part time als verkoopmedewerkster bij de vestiging Amsterdam Noord. Ik ben de kleindochter van de oprichter van de slagerij Ahmed Kaddour.

Lekker eten is een van mijn grote passies, daarom vind ik het ook zo leuk om bij slagerij Kaddour te werken. Graag adviseer ik u over onze vleesproducten en de bereidingen daarvan.