Over ons

Het motto van Slagerij Kaddour is puur & eerlijk vlees verkopen voor een betaalbare prijs. Door de uitstekende kwaliteit van onze producten en de herkomst van ons vlees is Slagerij Kaddour al 30 jaar een bekend fenomeen in Amsterdam en omstreken. Ons recept voor succes:
De familiereceptuur, de smakelijkheid, en kwaliteit.
Het vlees van Slagerij Kaddour is afkomstig van kleine particuliere boerderijen, er is dus geen sprake van bio-industrie! Wij zijn altijd op zoek naar het beste vlees. Zoals rundvlees afkomstig van runderen die worden geselecteerd uit Belgische Blauwe Runderen en verbeterd rood- en zwartbont. Zij worden gemest in het Groene Hart van Nederland. Daarnaast lopen de runderen met goed weer in de uitgestrekte sappigste weilanden en landerijen van het oer-Hollandse gebied.
De producten van Slagerij Kaddour worden ambachtelijk bereid. Zo maken wij nog steeds al onze vleeswaren en worsten zelf, in eigen worstenmakerij, en dit proeft u! De zelfgemaakte grillworst en gehaktballen zijn echte toppers die zeker het proberen waard zijn. Bovendien kruiden en marineren we al het panklare verse vlees, evenals bijvoorbeeld de hamburgers en de worsten, zélf. Wij maken hierbij geen gebruik van kunstmatige geur en/of kleurstoffen. Hierdoor kunnen wij ook met allergieën rekening houden.
Bij Slagerij Kaddour proeft en ziet u echt vlees, iets wat in onze huidige tijd een unicum is!
De familiereceptuur, de smakelijkheid, en kwaliteit.
Het vlees van Slagerij Kaddour is afkomstig van kleine particuliere boerderijen, er is dus geen sprake van bio-industrie! Wij zijn altijd op zoek naar het beste vlees. Zoals rundvlees afkomstig van runderen die worden geselecteerd uit Belgische Blauwe Runderen en verbeterd rood- en zwartbont. Zij worden gemest in het Groene Hart van Nederland. Daarnaast lopen de runderen met goed weer in de uitgestrekte sappigste weilanden en landerijen van het oer-Hollandse gebied.
De producten van Slagerij Kaddour worden ambachtelijk bereid. Zo maken wij nog steeds al onze vleeswaren en worsten zelf, in eigen worstenmakerij, en dit proeft u! De zelfgemaakte grillworst en gehaktballen zijn echte toppers die zeker het proberen waard zijn. Bovendien kruiden en marineren we al het panklare verse vlees, evenals bijvoorbeeld de hamburgers en de worsten, zélf. Wij maken hierbij geen gebruik van kunstmatige geur en/of kleurstoffen. Hierdoor kunnen wij ook met allergieën rekening houden.
Bij Slagerij Kaddour proeft en ziet u echt vlees, iets wat in onze huidige tijd een unicum is!